SELAMAT DATANG DI WEBSITE RESMI DESA BABAKAN.  

SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI 1441 H

Risti Sulastri 27 Mei 2020 09:53:04 Berita Desa

Assalaamu'alaikum Wr.Wb.
Neda Jembar Hapuntena..

Urang palidkeun kapeurih ka sagara asih,
Sulam kembang kanyaah ku sutra hampura nu nyacas,
Piceun kakeuheul ka sagara katineung,
Teundeun kadeudeuh di handeuleum sieum,
Tunda katresna di hanjuang siang, Ganti kanyeri ku setraning ati,
Rumaos sering tisoledat ilat, tangtos aya basa nu teu kareka, laku
Lampah nu teu merenah...
Janji pasini nu teu ngajadi ...kukituna Desa Babakan
Neda agung cukup lumur jembar pangampura, sihapunten samudaya kalepatan anu kasuhun ....
Urang lubarkeun...
Urang papag ku kabarokahan sangkan berkah.

Taqabalallahu Minna wa Minkum
Shiyamana wa Shiyamakum wa Allahulla Alaik

Semoga amalanku dan amalanmu, puasaku dan puasamu diterima-Nya serta disempurnakan-Nya

Selamat menyelesaikan ibadah puasa dan merayakan Idul Fitri 1 Syawal 1441H

Mugia saum urang ditampi ku Alloh SWT. Sareng mudah-mudahan urang ditepangken deui sareng sasih Romadon nu bade sumping 

Silakan tulis komentar dalam formulir berikut ini (Gunakan bahasa yang santun)

Formulir Komentar (Komentar baru terbit setelah disetujui Admin)

Nama
No. HP
Alamat e-mail
Komentar
  CAPTCHA Image [ Ganti gambar ]
  Isikan kode di gambar
 

Informasi COVID-19 Kabupaten Bandung

KLIK GAMBAR DIBAWAH INI ..... !!!

Lokasi Kantor Desa

Alamat Jl. Babakan-Rancakole KM 6,3 No. 02 Desa Babakan
Desa Babakan
Kecamatan Ciparay
Kabupaten Bandung
Kodepos 40381
Telepon
Email desababakan.cprbdg@gmail.com

Sosial Media


Aparatur Desa

Sinergi Program

Statistik Pengunjung

Hari ini
Kemarin
Jumlah pengunjung